Pattayan paikalliset asukkaat ja vammaiset thaimaalaiset valittavat… taas… ihmisistä, jotka pysäköivät Pattayan teillä liikuntarajoitteisille jalkakäytäville

Pattaya-

Olemme aiemmin keskustelleet ja raportoineet Pattayan paikallisista, jotka ovat valittaneet tien vammaisista alueista, joita ihmiset käyttävät pysäköintiin. Viimeisen kahden vuoden aikana Pattaya City on varannut alueita tietyiltä teiltä tietyissä osissa kaupunkia, kuten Soi Chang Pan, vain vammaisiksi. Tämä on tarkoitettu pyörätuolissa liikkuville ja vammaisille, jotta he pääsevät pikaisesti näihin kyliin ja sieltä pois.

Tänään 16. elokuuta 2018, noin klo 3, useat järkyttyneet paikalliset ja yksityishenkilöt lähettivät nämä kuvat meille ja muille paikallisille tiedotusvälineille ja ovat pyytäneet kaupungin virkamiehiä ryhtymään toimiin. Kuten näistä järkyttävistä kuvista voidaan selvästi nähdä, paikalliset asukkaat ja ulkomaalaiset ovat jättäneet huomioimatta vammaisten kävely- ja ratsastuskaistat ja käyttäneet niitä pysäköintiin.

Pattayan kaupungin viranomaiset vastasivat nopeasti ja sanoivat työskentelevänsä kyseisten ajoneuvojen hinaamiseksi. He myös kyseenalaistivat, olivatko pysäköineet henkilöt hämmentyneitä turisteja tai ulkomaalaisia, jotka eivät ymmärtäneet, mitä varten tieosuus oli tarkoitettu. He ilmoittivat tarkastavansa säännöllisesti Pattayan liikuntarajoitteisia alueita ja hinaavansa kyseiset ajoneuvot, jos ne jatkavat pysäköimistä siellä. Yksi ehdotus oli myös, että loukkaavat kuljettajat osallistuvat vammaisten kanssa järjestettäviin tapaamisiin kuullakseen heiltä, ​​kuinka pysäköinti heidän alueellaan vaikuttaa heidän elämäänsä.

 

Tiedotamme tästä lisää uutisia sitä mukaa kun saamme niitä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/