Asunnoton mies pidätettiin murtaututtuaan kauppaan, varastettuaan ruokaa, puhelimia ja luottokortteja

Pattaya-

KLO 3 torstaina 00. elokuuta 16 päihtynyt koditon mies murtautui riisinkekseliin ja ruokakauppaan osoitteessa Soi 2018. Hän ei suureksi yllätykseksi aavistanut, että omistaja ja hänen perheensä nukkuivat yläkerrassa, koska he asuvat yläpuolella. kauppa.

Omistaja, 60-vuotias Anna Constant, heräsi vauvan itkuun ja meluun alakerrassa. Hänen poikansa meni alakertaan, missä hän löysi kodittoman miehen, joka oli kaatunut ruokahyllyt ja kompastui ympäriinsä. Koditon mies, jolla ei ole henkilöllisyyttä ja poliisi ei ole vieläkään tunnistanut, mutta näyttää olevan XNUMX-vuotias Thaimaan kansalainen, joutui pojan käsiin ja pidätettiin poliisin saapumiseen asti.

Mies väitti, ettei ollut tehnyt mitään ja vaelsi sisään vahingossa, mutta hänen luonaan löydettiin useita alakerran latautumaan jätettyjä matkapuhelimia, useita luottokortteja ja käteistä kassasta sekä useita ruokapurkkeja kaupasta.

Mies pidätettiin ja tuotiin Soi 9:ään käsittelyä varten.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/