Buddha-vuoren kaksoismurhien väitetty päällikkö Mr. Fat vangittiin Kambodžassa odottamassa luovuttamista Thaimaahan

Phuket-baarin omistaja Panya "Sia Auan Bangla" Yingdang, jota etsittiin entisen teini-ikäisen kauneuskuningattaren ja hänen kumppaninsa murhasta viime kuussa Chon Burissa, on pidätetty Kambodžassa.

Hänen odotetaan luovuttavan perjantaina (17. elokuuta).

Uhrien omaiset, jotka kyynelehtivät helpotuksesta kuultuaan Panyan vangitsemisesta, kehottivat viranomaisia ​​toteuttamaan oikeutta.

Se tarkoitti, että kaikki ne, joiden uskottiin osallistuvan Paweena Namuangrakin, 29, ja hänen ystävänsä Anantachai Jaritrumin, 20, murhaan päivänvalossa Sattahipin piirin Khao Chi Chanin ”Buddha-vuorella” heinäkuun 21. päivänä, pidätettiin.

Kambodžan poliisi antoi thaimaalaisten kollegoidensa liittyä kuulusteluihin, apulaiskansallinen poliisipäällikkö kenraali Chalermkiat Srivorakan sanoi torstaina.

Panyan luovuttaminen oli meneillään, hän sanoi.

Lähde sanoi, että poliisin kenraali Suchat Theerasawatin toimisto oli lähettänyt ryhmän ylittämään rajan keskiviikkona, ja poliisikonferenssi pidetään Thaimaan kuninkaallisen poliisin pääkonttorissa Bangkokissa perjantaina.

Paweenan äiti Wanpen Namuangrak sanoi, ettei hän antaisi Panyalle anteeksi.

"Perheemme on traumatisoitunut anteeksiantamattoman Sia Auanin toiminnasta", hän sanoi. "Toivon, että viranomaiset asettivat hänet syytteeseen, mikä johtaa kuolemanrangaistukseen. Uskon, että tyttäreni henki on rauhallinen ja haluaa oikeuslaitoksen tuottavan suurimman rangaistuksen.

Ylistäessään poliisia nopeasta toiminnasta Anantachain äiti Jomsri Chompoopeun sanoi, ettei hän halunnut kostaa, mutta uskoi, että häntä rangaistaan ​​yhtä ankarasti kuin hän oli tehnyt hänen pojalleen.

Jomsri sanoi haluavansa Sia Auanin pyytävän anteeksi.

Viisi muuta pidätettyä olivat yksi väitetty ampuja Narong Warintharawet, 22, Krissana Sisuk, 22, joka väitti vuokranneen talon, jossa murha suunniteltiin, ja väitetysti ajoi Panyaa suojelemaan, Jeerasak Unaiban, 34, joka oli jäljittänyt uhrien vuokra-autoa. ja antoi tietoja väitetylle tappajalle, väitetylle tarkkailijalle Sayan Sisukille, 43, ja Kiattisak Surangsaengoonmeelle, 35, jotka väittivät ajaneen pakoautoa.

Paweena, piiritason entinen teini-ikäinen kauneuskuningatar Kalasinista, kuoli välittömästi saatuaan Narongin väitetyn ampumisen neljä kertaa, kun taas Anantachai menehtyi kolmeen Panyasta saatuun ampumahaavaan.

Pariskunta oli Khao Chi Chanissa noin klo 5 heinäkuun 29. päivänä tehdäkseen ansiota Paweenan syntymäpäivän kunniaksi.

Poliisi uskoo, että murhat saattoivat johtua Panyan mustasukkaisuudesta sen jälkeen, kun Paweena muutti Phuketista Nakhon Pathomiin Anantachain kanssa työn perässä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCENation
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/