Thai Disco Poliisi teki ratsian 90-luvun baariin, useita rikoksia löydetty

Pattaya-

Keskiviikkona 3. elokuuta 00 kello 15 Pattayan poliisi yhdessä Banglamungin piirin virkamiesten kanssa teki ratsian Soi Bongkotissa sijaitsevaan 2018's Bar -nimiseen diskoon, joka oudosti ei soittanut mitään 90-luvun musiikkia, sen jälkeen kun huolestuneet paikalliset asukkaat ilmoittivat jatkuvasta kovaäänisestä melusta kauas ohi. lailliset aukioloajat.

Poliisit olivat järkyttyneitä huomatessaan, että huolimatta laillisesta sulkemisluvasta kello 2:00, disko oli edelleen auki ja täynnä thaimaalaisia ​​nuoria, joista suurin osa joi alkoholijuomia laillisen myyntiajan 2:00 jälkeen.

Virkamiehet päättivät testata suojelijoita ja henkilökuntaa huumeiden varalta ja havaitsivat, että neljä miestä ja yksi nainen antoivat positiivisen kristallimetan. Lisäksi yhdellä asiakaspalvelijalla ei ollut lainkaan henkilökorttia ja useat olivat alle 4-vuotiaita. Nämä henkilöt pidätettiin ja vietiin Soi 9:ään käsittelyä varten.

Lopulta virkamiehet menivät tarkastamaan laitoksen toimiluvat ja heidän järkytensä ja kunnioituksensa jatkuivat. Diskolla ei ollut lupaa olla auki klo 2 jälkeen, ei lupaa myydä viinaa klo 00 jälkeen, eikä myöskään laillista lupaa olla auki. Tapahtumapaikan johtaja pidätettiin ja tuotiin poliisiasemalle Soi 2:een oikeuskäsittelyä varten. Ei ole tiedossa, ehdotetaanko tapahtumapaikkaa pitkäaikaista sulkemista vai väliaikaista sulkemista.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/