Thaimaalainen rakennustyöläinen putosi irtonaisten laattojen läpi ja loukkaantui vakavasti

Pattaya-

Rakennustyöläinen, joka työskentelee kodissa Soi Wat Sawang Fa Phuttharam 5:ssä, putosi irtonaisten laattojen läpi kaksi kerrosta alaspäin ja loukkaantui vakavasti tiistaina 14. elokuuta 2018.

Tinnakorn Chan Kaew, 24-vuotias Thaimaan kansalainen, putosi irtonaisten tiilien läpi työskennellessään katolla. Hän laskeutui kovalle sementtilattialle ja mursi jalkansa muiden vammojen ja mustelmien ohella.

Swang Boriboon Rescue Foundation saapui nopeasti ja antoi paikan päällä hoitoa kivusta ulvoneelle miehelle ennen kuin hänet vietiin sairaalaan. Hänen työtoverinsa sanoivat, että se oli kummallinen onnettomuus ja herra Kaew ylitti turvalliselta näyttävän osan, kun hän kaatui.

Hankkeesta vastaava rakennusyhtiö totesi, että kaikkia turvatoimia noudatettiin oikein ja kyseessä oli kummallinen onnettomuus.

Kaewin odotetaan paranevan kokonaan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/