Järkyttävä video: Pattayan kaupungin poliisi jää kameralle hyväksyneen sakot suoraan ilman kuittia, Special Affairs Investigating

Pattaya-

Toimittajamme ja henkilökuntamme olivat saaneet tietoonsa lauantaina 11. elokuuta otetun piilovideon, jossa Bali Hain laiturilla roskauksesta syytetty turisti antoi suoraan läheiselle poliisille, joka näki roskauksen, useiden tuhansien bahtien sakon.

Video on saanut erityisasiain johtajan Kripal Wichetin puhumaan suoraan median kanssa tapauksesta. Lisäksi Abhist Vejjajiva on suoraan määrännyt videotapahtumaan osallistuneen poliisin tutkinnan ja nimittämisen uudelleen.

Pattayan pormestari ja virkaatekevä erityisasioiden päällikkö puhuivat molemmat tapauksesta.

He totesivat, että jos turisti jää kiinni lain rikkomisesta, kuten roskaamisesta tai höyrystämisestä, hänen on hankittava kuitti ja sakko tulee maksaa vain kaupungintalolla tai yhdessä muiden virkamiesten kanssa virallisessa paikassa. Kuitti tulee sitten viedä kaupungintaloon ja varmistaa, että se on maksettu oikein kaupungille eikä sitä ole pussittu.

Nykyinen korkeintaan 20,000 100,000 bahtin suuruinen sakko Pattayan pormestarin mukaan alentaa. (Toimittajan huomautus: Beach Roadin kyltit sanovat tällä hetkellä korkeintaan XNUMX XNUMX bahtia.) Näin korkea sakko ei ainoastaan ​​estä turisteja rikkomasta lakia, vaan se myös rohkaisee epäeettisiä virkamiehiä ottamaan rahat suoraan pussiin.

Muutama viikko aiemmin raportoimme kahdesta arabituristista, joiden ilmoitettiin kiistäneen ja kieltäytyneen maksamasta sakkoa roskauksesta. Kävi ilmi, että heille ei myöskään annettu kuittia, ja tuossa tapauksessa poliisi myös pussi heidän rahansa vs. noudattaen asianmukaisia ​​menettelyjä.

Erikoisasioiden päällikkö sanoo, että he ovat sopineet tapaamisen kaikkien Pattayan poliisien kanssa korostaakseen, kuinka tämä vahingoittaa Pattayan imagoa ja poliisi, ja vastaava henkilö on tällä hetkellä pidätetty ja siirretty epäaktiiviseen asemaan tutkinnan ajaksi. Enimmäisrangaistus kyseiselle virkamiehelle on työsuhteen irtisanominen poliisilta. Henkilöä ei nimetty.

 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/