Paikalliset asukkaat ovat huolissaan kulkukoirien määrän kasvusta alueella, raivotautipotentiaalista

Pattaya-

Paikalliset asukkaat, erityisesti Pratamnak-kukkulan ja Soi 4 ​​-alueen ympäristössä, ovat huolissaan kulkukoirien lisääntymisestä alueella. Paikallisten, thaimaalaisten ja ulkomaalaisten valituksissa on samankaltainen teema - osa koirista on aggressiivisia, purrut ovat lisääntyneet ja Pattayan alueella on todettu useita vahvistettuja rabiestapauksia. (Toimittajan huomautus: Vahvistetut raivotautitapaukset ovat kuitenkin olleet melkein kaikki Chonburin kylien syrjäisillä alueilla eikä varsinaisessa Pattayassa.)

Paikalliset koiratarhat ja hyväntekeväisyysjärjestöt arvioivat peräti 1,300 XNUMX kulkukoiraa elävän pelkästään Pratamnakin ja Jomtienin alueella. Pattayan kokonaisarvio on paljon, paljon korkeampi. He ehdottivat, että koirille vasektomioiden antaminen vähentää populaatiota, mutta kysymys on kuitenkin käytettävissä olevista rahoista ja lääkäreistä. Lisäksi monet buddhalaiset vastustavat eläinten sterilointia ja sterilointia, koska heidän mielestään se häiritsee luonnollista järjestystä.

Paikalliset järjestöt ovat kuitenkin antaneet ilmaiset rokotukset ja raivotautirokotteet sadoille alueen koirille varmistaakseen, että raivotauti ei leviä eikä siitä tule ongelma turisteille ja paikallisille asukkaille.

Thaimaassa monet pitävät koiria onnekkaina, minkä vuoksi temppelien ympärillä voi nähdä niin monia. Tappavakoja ei ole olemassa, koska buddhalaisten uskomusten vuoksi koira voi olla reinkarnoitunut henkilö tai sukulainen. Eläinten julmuutta koskevat lait ja inhimilliset lait ovat edenneet pitkän tien viime vuosina, mutta niillä on vielä pitkä matka edessä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/