Khao Kheow Open Zoo esittelee äitienpäivänä 1. elokuuta syntyneen uuden harvinaisen lemurvauvan erikoisherkkuna

Pattaya-

Elokuun 1. päivänä 2018 Khao Kheow'n avoimen eläintarhan kaksi harvinaista viisiväristä lemuria, joita joskus kutsutaan hummerilemuiksi, synnyttivät limurin vauvan. Tämä on hieno uutinen eläintarhalle, sillä viisivärinen lemur on yksi uhanalaisista ja lähes sukupuuttoon kuolleista lemureista maailmassa, ja sitä pidetään laajalti maailman kauneimpana lemurina, ja sitä voi olla erittäin vaikea kasvattaa vankeudessa.

Eläintarha esitteli virallisesti yleisölle Lemur-vauvan ja hänen kaksi ylpeätä vanhempansa tämän vuoden äitienpäivänä erikoisherkkuna.

Sadat innostuneet turistit tungosivat ympäriinsä ja asettuivat jonoon nähdäkseen yhden maailman eksoottisiimmista ja kauneimmista Lemurista.

Lemuri ei ole kotoisin Thaimaasta, vaikka joskus oli. Tämä lemuri löytyy luonnollisesti vain tietyistä Indonesian syrjäisistä osista, ja se on lähes sukupuuttoon kuollut. He ovat kasvissyöjiä ja elävät pääasiassa lehdistä ja kasveista.

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/