Thaimaa tehostaa liikenneturvallisuutta ja toteuttaa Japanissa käytetyt toimenpiteet

BANGKOK, 10. elokuuta 201: Thaimaan liikenneministeriö ottaa käyttöön liikenneturvallisuustoimenpiteet, jotka perustuvat Japanissa käyttöön otettuihin onnistuneisiin malleihin.

Thaimaan kansallisen uutistoimiston mukaan liikenneministeri Arkhom Termittayapaisith sanoi, että toimenpiteistä sovittiin 7. Thaimaan ja Japanin yhteisen työryhmän kokouksessa, joka pidettiin keskiviikkona Novotel Bangkok Suvarnabhumin lentokentällä.

Thaimaan liikenneministeriön ja Japanin maa-, infrastruktuuri-, liikenne- ja matkailuministeriön välillä allekirjoitettiin yhteisymmärryspöytäkirja (MOU) Thaimaan tieturvallisuussääntöjen tarkistamiseksi ja mukauttamiseksi.

NNT:n mukaan ministeriö ja siihen liittyvät virastot ovat jo toteuttaneet japanilaiseen malliin perustuvia toimenpiteitä neljälle pilottimoottoritielle Suphan Burin, Phetchabunin, Uttaraditin ja Khon Kaenin maakunnissa.

Jos toimenpiteitä onnistutaan, laajennetaan kahdeksaan muuhun maakuntaan, joissa liikenneonnettomuuksien määrä on korkea.

Japanin kenttämatkan aikana virkamiehet totesivat, että Japanista oli otettava opiksi, koska se asettaa tiukat säännöt ajoneuvoille ja laitteille sekä kuljettajien ja matkustajien turvallisuudelle.

Kuvassa: Toinen uhri Thaimaan vaarallisilla teillä

Niitä sovelletaan nyt Thaimaan joukkoliikennejärjestelmään.

Thaimaassa on maailman toiseksi eniten kuolonuhreja tuhatta asukasta kohden. Ponnistelut tieliikennekuolemien vähentämiseksi erityisesti pyhäpäivinä eivät ole toistaiseksi heikentäneet onnettomuuksia.

Kun matkailijoita saapuu tänä vuonna noin 38 miljoonaan, ulkomaalaisten onnettomuudet ovat myös kasvussa, ja hallitus on luvannut parantaa kaikkien matkailupalveluihin liittyvien maa- ja meriliikennemuotojen turvallisuutta ja määräyksiä.

 

Tilaa
SOURCEKansallinen uutistoimisto
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/