Kuningattaren syntymäpäivä, äitienpäivä on sunnuntai, kaikkia rohkaistaan ​​käyttämään sinistä

Thaimaa-

Tänä sunnuntaina 12. elokuuta on hänen majesteettinsa kuningatar Sirikitin 86. syntymäpäivä.

Hallituksen työntekijöiden, poliisin ja armeijan on käytettävä kuninkaallista asua, mutta kaupungintalo haluaa myös nähdä yleisön seuraavan perässä koko kuukauden ajan.

Tilaisuuden kunniaksi järjestetään eri puolilla maata pitkään tapahtumia.

Pattayan kaupungintalolta ei saatu tietoa paikallisista tapahtumista, mutta he julkaisivat seuraavat tiedot, jotka saattavat olla voimassa tai eivät ole voimassa: alueellisten alueiden ja ulkomailla maakuntien kuvernöörit ja suurlähettiläät on määrätty järjestämään siunausseremoniaa ja järjestämään aktiviteetteja elokuussa. 12 tarpeen mukaan.

Dharman harjoitusprojekti järjestetään 11.-13. elokuuta Buddha-vuorella ja dharmaretriittejä eri puolilla maata.

Lisäksi pääministerin kanslian kansliapäällikkö sanoi, että hallitus haluaa kutsua julkisen ja yksityisen sektorin sekä kaikki siviilit koristelemaan talonsa ja kotinsa HM Queen Sirikitin valokuvalla, Thaimaan kansallisilla lipuilla ja lipuilla, joissa on " Sor Kor”. Lisäksi asetetaan siunauskirjoja, joita ihmiset voivat allekirjoittaa useisiin paikkoihin, ja hallitus lähettää kaikille kutsun pukeutua siniseen elokuun ajan kuningattaren kunniaksi.

Koska on äitienpäivä, monet paikalliset ravintolat ja hotellit järjestävät erityisiä tapahtumia äitien kunniaksi kaikkialla. Tämä on äitienpäivä koko Thaimaassa ja hyvin erityinen päivä thaimaalaisille.

Hyvää äitienpäivää Pattaya Newsilta.

Tilaa
SOURCEPattaya Daily Mail
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/