Pattayan kaupungin poliisipäällikkö käynnistää "Big Fort" -ohjelman voittaakseen lainahait ja huonot sopimukset

Pattaya-

Pattayan kaupungin poliisipäällikkö Apichai Krobpech on henkilökohtaisesti käynnistänyt ohjelman, jonka tarkoituksena on auttaa torjumaan kasvavaa laittomien lainahaiden ongelmaa ja kaupantekijöitä, jotka saalistavat Pattayan heikossa asemassa olevia ja köyhiä.

Hän on ilmoittanut, että viimeisen kuukauden aikana he ovat saattaneet oikeuden eteen kymmenen lainahaita, jotka veloittivat kohtuuttomia korkoja ja saalistavat henkilöitä, jotka eivät ymmärtäneet lainan seurauksia heille. Monilla näistä lainahaista on toimeenpanijoita, jotka reagoivat maksamattomiin lainoihin aggressiivisesti ja fyysisellä väkivallalla.

Big Fort -ohjelma on myös suunniteltu estämään huonot sopimukset yritysten ja yksityishenkilöiden välillä, jotka myös asettavat asiakkaan epäedulliseen asemaan. Poliisi on todennut, että kaikki, jotka kokevat olevansa huonossa sopimuksessa tai juuttuneet huonoon lainaan saadakseen häneen yhteyttä, voivat jopa julkaista henkilökohtaisen sähköpostiosoitteensa lentolehtisessä, koska lainahait ovat jotain, jota poliisi suhtautuu erittäin hyvin. vakavasti.

Olemme vahvistaneet, että tämä koskee ulkomaalaisia ​​ja ulkomaalaisia, jotka uskovat joutuneensa lainahain saaliiksi tai juuttuneensa huonoon sopimukseen ja jotka eivät voi selviytyä siitä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/