Amerikkalainen mies heittää kuolleen vauvansa Brooklyn Bridgeltä Amerikassa ja pakenee Thaimaahan

Bronxilainen isä pakeni Thaimaahan kantaessaan kuolleen 7 kuukauden ikäisen vauvansa ympäri New Yorkia repussa ja heittänyt ruumiinsa jokeen lähellä Brooklyn Bridgeä ja muita turistikohteita, poliisi kertoi keskiviikkona.

Thaimaan viranomaiset pysäyttivät James Currien, 37, hänen laskeutuessaan Bangkokiin amerikkalaisten viranomaisten heille antamien tietojen perusteella ja estivät häntä pääsemästä maahan ja pidättivät hänet Yhdysvaltain pyynnöstä julkistamattomassa paikassa, NYPD:n poliisipäällikkö Dermot Shea sanoi. Shea sanoi, että hänet palautetaan New Yorkiin muutaman päivän sisällä, jotta hän saa syytteen ihmisen ruumiin piilottamisesta.

Oklahomasta kotoisin oleva turisti huomasi vaippapukuisen vartalon sunnuntaina. Hänen miehensä veti elottoman vauvan East Riveristä rantaan ja yritti elvyttää häntä.

"Tämä on sydäntä särkevä tapaus", Shea sanoi.

Vauvan äiti, joka asuu erillään isästä Bronxissa, oli nähnyt uutisraportteja vauvasta. Seuraavana päivänä hän sai selville, että Currie ei jättänyt heidän lastaan ​​päivähoitoon.

Shea kertoi, että 36-vuotias nainen soitti "verta jäähdyttävän" hätänumeroon yrittäessään tavoittaa Currieta. Puhelun aikana hän kertoi lähettäjälle nähneensä raportin joesta löydetystä vauvasta ja pelänneensä pahinta, hän lisäsi.

Shea sanoi, että vauva oli elossa, kun Currie vei hänet Bronxiin asuntoonsa noin klo 12 lauantaina huoltojärjestelyn mukaisesti. Vauva kuoli ennen Currien lähtöä ja suuntasi Manhattanille noin kello 30 sunnuntaina, hän lisäsi.
Videolla Currie käveli jokea kohti ja kantoi vauvaa repussa, jonka hän suunnitteli kantorepuksi. Reppu nähtiin kelluvan joessa pojan ruumiin lähellä.

Lisäsyytteitä voidaan nostaa ruumiinavausta odotettaessa. Vauvan kuolinsyytä ei odoteta tällä viikolla.

Diana Campbell Stillwaterista, Oklahomasta, huomasi vauvan ensimmäisen kerran noin kello 4 sunnuntaina. Hänen miehensä Monte Campbell kahlaa matalaan veteen lähellä South Streetin satamaa Manhattanin rannikolla, haki vauvan ja aloitti elvytystoiminnan.

"Hän soitti minulle juuri ja sanoi, että vedessä oli vauva", Monte Campbell sanoi. "Soitin hätänumeroon. Siinä vaiheessa luulin, että se oli nukke."

Hän sanoi, että vauva ei hengittänyt eikä näyttänyt pulssia.

Poliisit saapuivat minuutteja myöhemmin ja veivät vauvan kävelytielle, jossa he jatkoivat elvytystyötä ennen kuin vauva vietiin sairaalaan ja julistettiin kuolleeksi.

Currie nousi lennolle Bangkokiin noin klo 2 maanantaina. Vauvan äiti soitti hätänumeroon maanantaina kello 20 aikoihin.
"Mielestäni on itsestään selvää, miksi henkilö yritti päästä pakoon mahdollisimman nopeasti", Shea sanoi.
Currie ja vauvan äiti eivät olleet naimisissa, eikä poliisi ole tietoinen muista lapsista heidän välillään, Shea sanoi.

Shean mukaan esitutkinta osoitti, että kaupungin lastensuojeluhallinnolla ei ollut aiempaa ilmoitusta lapsesta tai parista.

"Meillä ei ole ennen tätä olemassa ollutta punaista lippua", Shea sanoi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEABC News
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/