Interpolin etsimä väitetty venäläinen murhaaja vangittiin Pattayalla

Pattaya-

Eilen aamulla, 7. elokuuta 2018, klo 11 Pattayan alueen poliisi kenraaliluutnantti Songsiri Siri Sukin johdolla ja Chonburin kuvernööri määräsivät apulaispoliisiosaston Thanat Khun Suksan varapääministerin Chonburissa pidättämään Ivan Skiban, venäläisen Interpolin etsintäkuulutuksesta murhasta. Määräys oli saapunut poliisin tietoon edellisenä päivänä vihjeen perusteella, että herra Skiba piileskeli Pattayalla. Maahanmuuttoviraston, Interpolin ja Venäjän poliisin Chonburin virkamiehet onnistuivat paikantamaan Skiban 00 tunnin kuluessa yhteistyöllä.

Epäilty murha tapahtui 9. lokakuuta edellisenä vuonna. Skiba pakeni Venäjältä väitetyn teon jälkeen ja oli piileskellyt Chonburissa jonkin aikaa.

Herra Ivanilla on ollut aiemmin ongelmia Pattayan poliisin kanssa. Hänet pidätettiin maaliskuussa salakuljetetun huumeiden, marihuanan hallussa, ja hän maksoi takuita ja myönsi syyllisyytensä oikeudessa maksamalla julkistamattoman sakon. Hän oli kuitenkin pääosin ehdonalaisessa vapaudessa, ja hän voi myös saada lisärangaistuksia ja hänet kiellettiin pääsystä Thaimaan viranomaisten mukaan. Se on kuitenkin pienin hänen huolensa, koska Venäjän viranomaiset tuovat hänet takaisin Venäjälle käsittelemään murhasyytöksiään.

Herra Ivan oli myös ylittänyt oleskeluajan 5. elokuuta lähtien.

Hänet pidätettiin ilman välikohtauksia Jomtienissa sijaitsevasta asunnosta, ja hänet pidetään tutkintavankeudessa Venäjälle kuljettamiseen asti.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/