Vakava moottoripyöräonnettomuus thaimaalaisen ja kiinalaisen turistin välillä, varoitus: graafinen sisältö.

Pattaya-

Tänä aamuna 3. elokuuta 00 kello 7 tapahtui vakava moottoripyörä-onnettomuus kiinalaisen turistin ja thaimaalaisen välillä Soi 2018:n edessä 14nd Roadilla, joka sijaitsee suositun Tim Beer Barin ja Avenue-ostoskeskuksen vieressä.

Aivan onnettomuuden edessä olevan pienemmän olutbaarin järkyttynyt henkilökunta ja suojelijat katselivat, kun yksi kuljettajista, jonka epäillään olevan thaimaalainen, herra Watcharapong Lunnud, 24, menetti hallinnan ja törmäsi pysäköityyn autoon suoraan edessä. baari väitetysti suurella nopeudella. Hänen pyöränsä riistäytyi hallinnasta ja leikkasi 33-vuotiaan kiinalaisen Guo Xiaon, joka myös sinkoutui pyörästään.

Molemmat miehet selvisivät hengissä, mutta loukkaantuivat vakavasti. Lunnud vuoti voimakkaasti verta päästään ja hänellä näytti olevan useita sisäisiä vammoja, eikä herra Xiao kyennyt reagoimaan ja liikkumaan, ja hänellä oli todennäköisesti useita murtumia ja murtumia. Heidät kuljetettiin pelastuslaitoksen toimesta paikallisiin sairaaloihin hoidettavaksi vakavassa tilassa. Mr. Lunnud ei käyttänyt kypärää, mutta herra Xiao näytti pelastavan hänet vakavammilta päävammilta.

Poliisi tutkii lähistöllä olevaa CCTV:tä, jonka he vahvistivat selvittävän syyn tapahtumaan ja sen, olivatko todistajien lausunnot oikeita.

Alla kuvat ja video, varoitus, graafiset kuvat. Täysi kuvagalleria löytyy Instagramistamme, Instagram.com/Thepattayanews.

hi

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/