Viimeaikaiset sateet aiheuttavat lisäeroosiota Pattaya Beachille, mikä huolestuttaa juuri täydennettyä pohjoisosaa

Pattaya-

Viimeisen kahden kuukauden aikana Thaimaan viranomaiset ovat parantaneet Pattaya Beachin pohjoisosaa Dusit-hotellin luona tuomalla sinne sopivaa hiekkaa läheiseltä maalta ja kolminkertaistamalla rannan koon turistien, myyjien ja matkailuviranomaisten iloksi. Tämä onnistunut täydennys on saanut viranomaiset ilmoittamaan, että he laajentavat ja täydentävät jäljellä olevaa rantaa Walking Streetille ennen sesonkiaikaa.

Kuitenkin viimeaikaiset sateet, kuten alla oleva kuva osoittavat, että pelkkä rannan täydentäminen, etenkään Beach Roadin keski- ja eteläosuudet, ei riitä, koska äskettäin täydennetyille osille on jo aiheutunut vahinkoa.

Paikalliset ulkomaalaiset ja huolestuneet kansalaiset ottivat nämä kuvat lisäeroosiosta viimeaikaisten sademyrskyjen aikana, ja koska pahin sadekausi on vielä tulossa, ennustetaan, että eroosiota tapahtuu lisää. Ensisijainen ongelma on, että sadevesi virtaa alas ylemmiltä kaduilta Beach Roadille ja sitten pysähtyy ja tulvii Beach Roadille jokaisen suuren sademyrskyn aikana, ennen kuin se virtaa mereen ja kuluttaa rantaa samalla. Kaupunki on asentanut kalliita pumppuja useille alueille rantatien varrella, jotka auttavat tyhjentämään veden nopeasti, mutta eivät ole poistaneet ongelmaa kokonaan.

Valtioviranomaiset ovat antaneet 400 miljoonaa bahtia lisää kunnille, joiden tehtävänä on löytää parempi ratkaisu, jotta uusittu ranta ei myöskään rapistu ja katoa. Tässä vaiheessa on kuitenkin epäselvää, mikä on ratkaisu.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/