Paikalliset asukkaat istuttavat pienen puun tielle korjaamattomaan syvään kuoppaan kiinnittääkseen huomion aivan suuren Jomtienin risteyksen lähellä

Pattaya-

Huolestuneet paikalliset asukkaat ja yrittäjät, jotka ovat ilmoittaneet Jomtienin paikallisille viranomaisille suuresta ja syvästä kuopasta, joka sijaitsee päätiellä aivan suuren Jomtienin risteyksen lähellä, istuttivat reikään pienen puun, jossa oli lippu kiinnittääkseen siihen huomion. He ilmoittivat myös halunneensa varoittaa thaimaalaisia ​​ja turisteja.

Yksi pienen puun istuttaneista, joka halusi pysyä nimettömänä, totesi, että he ovat valittaneet kuoppasta jo jonkin aikaa ja se vain syvenee, kasvaa ja vaarallistuu. Hän sanoi, että on tapahtunut useita onnettomuuksia, mutta onneksi yksikään ei ole vakavaa eikä vakavaa kuolemaa tai loukkaantumista - vielä.

He toivovat, että istuttamalla tielle pienen puun kunnat ryhtyvät nopeammin toimenpiteisiin vaarallisen kuopan korjaamiseksi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/