Hallituksen terveysviranomaiset pitävät kokouksen Chonburi Dengue -kuumeen puhkeamisesta, lahjoittavat 87,000 XNUMX bahtia viimeaikaisten uhrien perheille

Pattaya-

Maanantaina 6. elokuuta 2018 noin klo 2 paikallinen terveysviranomainen ja hallituksen terveysviranomaiset sekä huolestuneet paikalliset kansalaiset, poliisi ja sairaalahenkilöstö Chon Burin alueelta pitivät kokouksen käsitelläkseen viimeaikaista "Code Red" denguekuume-epidemiaa Chon Burin alueella.

Todettiin, että vuoteen 2015 verrattuna Dengue-kuumetapauksia on 45,000 XNUMX enemmän kuin aikaisempina vuosina, mikä asettaa Chon Burin koodin punaiseen tilanteeseen. Denguekuume leviää pääasiassa hyttysten ja hyttysten puremien kautta, ja pahiten kärsineet alueet eivät yleensä ole varsinainen Pattaya, vaan Chon Burin ja Thaimaan kylien syrjäiset alueet. Vaikka jotkut turistit saivat denguekuumeen, suurin osa on Thaimaan kansalaisia.

Tänä vuonna Dengue-kuumeeseen on kuollut useita viime aikoina. Valtio lahjoitti yhteensä noin 87,000 XNUMX bahtia uhrien omaisille, jotka olivat läsnä ja kiitti kokouksessa ystävällisestä lahjoituksesta.

Viranomaiset ilmoittivat, että terveysviranomaisten ryhmät lähtivät hyttysen toukkien perässä ja tuhosivat niitä useilla ongelma-alueilla keskimäärin kolmena päivänä viikossa. He varoittivat paikallisia peittelemään menessään ulos ja totesivat, että alueet, joissa on seisovaa vettä, ovat suurin vaara paikallisille. He totesivat myös, että hyttyssuihke voi auttaa välttämään puremia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/