Armeija ja poliisi yhdessä Yhdysvaltain viranomaisten kanssa ratsastavat Thep Prasit Night Marketin ja takavarikoivat 4 miljoonaa bahtia väärennettyjä ja piraattituotteita

Pattaya-

Alkaen noin klo 11 viime iltana, lauantai-iltana, kymmenet poliisit, hallituksen virkamiehet ja armeija tekivät ratsian Thep Prasit -iltamarkkinoille. Operaatiota johti apulaismatkailupoliisipäällikkö, pol-kenraalimajuri Surachate Hakpan, joka totesi, että se oli yhteinen operaatio Yhdysvaltojen viranomaisten kanssa heidän käskystään pysäyttää Thaimaasta peräisin olevat piraattituotteet.

Viranomaiset olivat järkyttyneitä havaitessaan yli kymmenentuhatta tuotetta kaikkialla markkinoilla pelkällä pintatarkastuksella, arvoltaan noin neljä miljoonaa bahtia, jotka eivät olleet alkuperäistavaraa. He totesivat, että turistit vahingoittavat oikeita yrityksiä ostamalla näitä tavaroita ja että heidän tulisi ostaa vain lisensoiduilta myyjiltä.

Viranomaiset sanoivat, että ratsiat jatkuvat Pattayassa ja markkinoilla varmistaakseen, että piraattituotteille ei ole sijaa Pattayalla. On epäselvää, pidätettiinkö myös torikojujen omistajat, nostettiinko he oikeustoimiin vai vain takavarikoitiin heidän tavaransa. On myös epäselvää, mitä takavarikoiduille tavaroille tapahtuu.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/