Rehellinen minibussinkuljettaja palauttaa matkailijalle reput 5000 bahtia käteisellä

Pattaya-

Mr. Sachin Yadav, 22, oli hiljattain saapunut neljän ystävänsä kanssa Intiasta ensimmäiselle lomalleen Thaimaahan. Hän ja hänen ystävänsä vuokrasivat minibussin vieraillakseen paikallisissa nähtävyyksissä. Sanya Tong Thongin kuljettajana oli 39 vuotta. Päättyessään päivän päätteeksi ja palattuaan takaisin hotelliinsa Soi Onelle Beach Roadille, herra Yadav unohti unohduksen hetkenä reppunsa, joka sisälsi useita henkilökohtaisia ​​tavaroita ja viisi tuhatta bahtia, noin 150 USD, käteistä.

Mr. Thong löysi repun työvuoronsa lopussa, ilmoitti asiasta esimiehelleen ja säilytti repun siellä. Hänen esimiehensä otti yhteyttä Mr. Yadaviin heidän kiertueelle tallentamiensa tietojen kautta ja yhdisti nämä kaksi.

Molemmat miehet hymyilivät ja herra Yadav puhui paikalliselle medialle. Hän totesi seuraavaa:

”Tämä on ensimmäinen matkani ja ensimmäinen päiväni Pattayalle. Pysyn vielä neljä päivää. Olen äärettömän iloinen thaimaalaisten rehellisyydestä ja ystävällisyydestä. Tämä on todella hymyjen maa. Kiitos paljon lomastani.”

Mr. Thong sanoi thaimaalaiselle medialle, ettei hän koskaan säilyttäisi jotain, mikä ei ollut hänen omaansa

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/