Tuntematon thaimaalainen nuori tappoi junassa Na Jomtienissa, mahdollinen itsemurha

Na Jomtien-

Tuntematon nuori, jolla ei ollut henkilöllisyystodistusta, mutta joka näyttää olevan Thaimaan kansalainen myöhään teini-iässä tai parikymppisenä, kuoli junassa noin kello 11 aamulla tänään torstaina 00. elokuuta Na Jomtienissa sijaitsevalla raiteella.

Kivun vaikutus oli niin voimakas, että viranomaisten mukaan se kirjaimellisesti lensi hänen molemmat jalat noin 20 metrin päähän.

Junan kuljettaja pysähtyi ja soitti viranomaisille ja odotti kaksikymmentä minuuttia virkamiehiä, jotka saapuessaan tutkivat tapahtumapaikkaa. Kuljettaja, jota ei tunnistettu, oli järkyttynyt ja järkyttynyt ja kertoi, että nuori juoksi junan eteen ilman varoitusta.

Lepää rauhassa.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/