Suuri tulipalo tuhosi korealaisen ravintolan Yang Mi:n South Pattaya Roadilla, ei henkilövahinkoja, rakennus tuhoutui

Pattaya-

Kello 4 varhain torstaiaamuna, 30. elokuuta, suuri tulipalo tuhosi suositun Yang Mi -ravintolan, joka sijaitsee South Pattaya Roadilla.

Tulipalon sammuttamiseen tarvittiin kahdeksan paloautoa, joka keräsi runsaasti tarkkailijoita varhaisesta tunnista huolimatta. Palon sammutus kesti noin tunnin. Kaupungin viranomaiset ja palomies kampasivat hylyn ja totesivat, että rakennus oli tuolloin suljettu eikä palosta aiheutunut henkilövahinkoja tai kuolemantapauksia.

Palon syttymistapa ei kuitenkaan ole tiedossa, ja palotutkijat kampaavat hylkyä vihjeiden saamiseksi. Me täällä Pattaya Newsissa annamme lisätietoja, kun saamme niitä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/