Paikalliset virkamiehet suorittavat kaksoisteloituksen uudelleen esittämisen, varoittavat väitettyä liikemiestä, että he tulevat hakemaan häntä

Teloituksen väitetyn suunnittelijan, Mr. Fatin, Phuketin miljonäärin sijaintia ei tällä hetkellä tiedetä.

Pattaya-

Chonburin poliisivoimien johtajalla oli vahvoja sanoja väitetylle suunnittelijalle nuoren thaimaalaisen parin kaksoisteloitustyylisen murhan takana suositun turistikohteen Buddha-vuoren edessä tällä viikolla, joka tapahtui kymmenien turistien edessä.

Puhuessaan pariskunnan liikkeistä tietoja antaneen miehen toiminnan uudelleen esittämisen jälkeen kenraalimajuri Nanthachart Suphamongkhon ei vähätellyt sanojaan viitatessaan Phuketin miljonääriin "Sia Uaniin", joka tunnetaan hyvin voimakkaasta ja yhteyksissä olevasta Phuketin liikemiehestä. Phuketissa Mr. Fatina. Mr. Fat on toistaiseksi pysynyt vaiti, eikä hänen sijaintiaan ole tiedossa julkisuudessa väitteistä, joiden mukaan hän olisi järjestänyt iskun pariskunnalle väitetyn henkilökohtaisen riidan jälkeen.

"Tuo kaikki teloittajat ja anna itsesi periksi. Jos yrität paeta, metsästämme sinut – voit olla varma siitä.

"Kun löydämme sinut ja jos vastustat pidätystä, sinut ammutaan."

"Sia Uan" (Mr Fat) on Panya Yingdangin lempinimi.

Päällikkö yritti myös rauhoittaa yleisöä, joka oli kauhistunut teloitustyylisestä kaksoismurhasta parkkipaikalla suositussa Sattahipissa Pattayan lähellä:

”Yleisö voi luottaa Chonburin poliisiin. Pidätämme heidät kaikki. Kaikki tulee olemaan rehellistä, ylivoimaisesti ja lain mukaan."

"Chonburin poliisia ei voi ostaa", hän sanoi toimittajille Na Jomtienin poliisiasemalla.

Aiemmin Daily News kertoi, että Sayan Srisuk, 43, vietiin kuuteen paikkaan Pattayassa ja Sattahipissa osana hänen roolinsa uudelleen esittämistä rikoksessa. Hän kertoi poliisille kuuluvansa joukkoon henkilöitä, joiden uskotaan olevan viisi ja jonka Mr. Fat palkkasi murhaamaan pariskunnan ja antamaan tietoja heidän sijainnistaan. Aikaisemmista raporteista huolimatta hän EI ollut ampuja ja ajoneuvon kuljettaja, mutta hän oli yhteydessä sisäpiiriin ja antoi tietoja pariskunnan liikkeistä, jotka johtivat heidän murhaansa. Hän tekee täydellistä yhteistyötä poliisin kanssa.

Aiemmat tiedot muissa medioissa ehdottivat, että hänelle maksettiin 20,000 XNUMX bahtia tiedosta pariskunnan olinpaikasta.

Houkutteleva 21-vuotias Paweena Namuangrak ja hänen ystävänsä Anantachai Jaritram, XNUMX, tarjoilija Nakorn Pathomissa, ammuttiin sunnuntaina luotiraeessa järkyttyneiden turistien edessä. He olivat kiertueella Pattayan nähtävyyksillä osana Paweenan syntymäpäiväjuhlia.

Paweenalla uskotaan olleen suhde, jonka hän katkaisi Panyaan, Mr. Fatiin, joka myöhemmin lähetti perheelleen miljoona bahtia, vaikka he eivät halunneet sitä yrittääkseen saada hänet takaisin.

Anantachain vanhemmat sanoivat, että heidän poikansa ja Paweena eivät olleet rakastajia vaan vain hyviä ystäviä. He totesivat myös, että Anantachai ei tiennyt Paweenan ja herra Fatin välistä tilannetta ja hänet tapettiin vain hänen kanssakäymisensä vuoksi.

Annamme lisätietoja sitä mukaa kun saamme niitä.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/