Päivitys kaksoismurhasta Buddha-vuorella: Poliisi sanoo, että heillä on vankka johtoasema, ja hyviä uutisia odotetaan päivän tai kahden kuluttua

Pattaya-

 

Eilen Buddha-vuorella tapahtunutta kaksoismurhaa tutkiva Chonburin poliisi piti tänään lehdistötilaisuuden ja ilmoitti, että heillä on vankat johtopäätökset ja tappaja saatetaan pian oikeuden eteen.

Apulaisprovinssin päällikkö polmajuri kenraali Chettha Komonwatthana puhui toimittajille tapaamisen jälkeen Na Jomtienin poliisiasemalla.

Hän sanoi, että tapaus oli todennäköisesti rakkauskolmio, jossa oli mukana työtoveri, jonka he ovat tunnistaneet naisuhrin työpaikalta, joka on pääepäilty ja jota parhaillaan etsitään.

Hän sanoi, että tiedetään, että hyökkääjä nousi punaisesta CRV:stä ennen kuin ampui alas ensin naisen ja sitten miehen kymmenien turistien edessä kirkkaassa päivänvalossa suositulla turistikohde Buddha-vuorella.

Pattayalla lomalla olleet kaksi uhria saivat molemmat iskuja useita kertoja ja kuolivat tapahtumapaikalla, kun epäilty hyppäsi autoon ja pakeni. Kaksi muuta lomalla olevan pariskunnan kanssa eivät loukkaantuneet. Kymmenet lähistöllä olevat turistit etsivät suojaa ja jäivät järkyttyneiksi ja arpeutuneiksi tapahtumasta.

 

Kenraalimajuri Chettha sanoi, että pysäköintialueella ei ollut CCTV:tä, mutta kamerat muualla osoittivat, että CRV oli mennyt Sukhumvit Roadille ja ajettu kohti Pattayaa.

Sieltä tutkitaan, menikö se suoraan Sri Rachaan vai käännyttiinkö oikealle moottoritielle, Thai Rath kertoi.

Hän sanoi, että poliisi työskentelee tapauksen parissa ja hyviä uutisia pitäisi olla päivän tai kahden sisällä.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEThai rotta
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/