Äärimmäiset uutiset: Poliisi tunnistaa ja pidätti Buddha-vuorella ampumisesta pääepäillyt, joista yksi on varakas ja tunnettu Phuket-liiketoiminnan omistaja

Pattaya-

Poliisi on tunnistanut ja pidättänyt nuoren thaimaalaisen pariskunnan pääepäillyt kirkkaassa päivänvalossa kymmenien turistien edessä suositulla paikallisella turistikohdalla Buddha Mountainilla.

 

Yksi, joka tunnetaan lempinimellä Mr. Fat Fat, on Phuket-liikemies, jolla on useita yrityksiä ja joka oli mukana henkilökohtaisessa riita-asioissa pariskunnan kanssa ja jonka poliisi uskoo palkanneen palkkamurhaajan poistamaan nuoren parin.

Ammuskelussa epäillään olleen osallisena laajempaa verkostoa. Annamme lisätietoja sitä mukaa kun saamme niitä.

Poliisi on ilmoittanut pitävänsä ylimääräisen lehdistötilaisuuden lähiaikoina ja jatkokonferenssin aamulla.

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/