Pattayan poliisi pidätti lähes 100 teini-ikäistä moottoripyöräilijää ja takavarikoi polkupyörät

Moottoripyörien on korjattava äänekkäät pakoputket, ja rikoksentekijät maksavat ne

Pattaya-

Varhain aamulla 29. heinäkuuta 2018, noin klo 1 heti uskonnollisten vapaapäivien päätyttyä, kenraaliluutnantti Nantachat Supamongkol, Chonburin poliisipäällikkö ja hänen tiiminsä vastasivat suurten teini-ikäisten "joukkojen" huolestuneiden kansalaisten valituksiin. kilpailla äänekkäästi ja suurilla pyörillä suurilla nopeuksilla vaarallisesti Jomtienin kaduilla eri paikoissa. Hän ja hänen tiiminsä saapuivat valitusten lähteelle Second Roadille ja löysivät lähes sata nuorta Jomtien Second Roadin alueelta, ja monet sivulliset ja ihmiset katselivat sekä noin kolmekymmentä suurta pyörää ja kilpailijaa.

Nuoret olivat lähes ottaneet haltuunsa koko katualueen, sulkeneet sen kilpailun ajaksi ja häirinneet liikennettä. Poliisi ryhtyi nopeasti toimiin ja vaati kaikkia nuoria ottamaan huume- ja virtsatestit. Useiden testitulos oli positiivinen ja heidät otettiin kiinni, ja heidän vanhempansa otettiin yhteyttä heidän hakemiseksi ja poliisin kanssa puhumiseksi.

Useita moottoripyöriä takavarikoitiin ensisijaisesti pakoputkien ja lain ja melutasorajoitusten vastaisten melutasojen vuoksi. Nuorille omistajille kerrottiin, että heidän aikuiset sukulaisensa voivat noutaa polkupyöränsä, mutta pakokaasu- ja melurikkomukset on korjattava ja rikoksentekijöiden maksettava ja palautettava lailliselle tasolle ennen kuin pyörät luovutetaan. Pyörät vietiin paikalliseen autokorjaamoon tekemään tarvittavat muutokset, jotta ne olisivat vaatimustenmukaisia.

 

Tilaa
SOURCEPattaya News 13
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/