Päivitys: Kadonnut henkilö Gary Bell LÖYTYY, palaa Iso-Britanniaan

Thaimaa-

Kerroimme aiemmin, kuinka Gary Bellin perhe otti Thaimaan uutismediaan yhteyttä ja pyysi tietoja kadonneesta isästään. Mr. Bell oli vieraillut Thaimaassa, mukaan lukien Bangkokin ja Pattayan alueella, kuukauden ajan. Hänen oli määrä palata kotiin ja myöhästynyt lentostaan, ja perhe ja ystävät ilmoittivat olevansa henkisesti vaikeassa paikassa. Hän ei ollut ollut yhteydessä perheeseensä, joka ei ole hänen kaltainensa, koko lomansa ajan.

Hänen tyttärensä Nicola Bell otti yhteyttä sosiaaliseen mediaan ja paikallisiin lehdistöihin saadakseen apua löytääkseen hänet ja varmistaakseen, että hän oli kunnossa. Hän kertoi Facebookissaan tänään 28. heinäkuuta, että poliisi on ottanut häneen yhteyttä Skotlannissa.

Skotlannin poliisi onnistui uutismedian kautta lähetetyn vihjeen ansiosta onnistuneesti paikantamaan Mr. Bellin ja vahvistamaan, että hän on matkalla kotiin Isoon-Britanniaan ja elää ja voi hyvin. Hänen tarkka sijaintinsa ja tilansa eivät ole tiedossa, mutta hän on palaamassa perheensä luo ja on terve.

Bell-perhe haluaa kiittää kaikkia, jotka jakavat ja ottivat yhteyttä seuraajiinsa ja ystäviinsä kertoakseen kadonneesta henkilöstä.

 

SOURCENicola Bell Facebookissa
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/