Pattayan poliisi valvoo taksimittareita ja kirjoittaa 1000 bahtin lippuja

Pattaya-
Paikalliset uutiset kertoivat, että monet Pattayan taksinkuljettajat pysäytettiin mittarien käytön tukahduttamisessa Central Festivalin ulkopuolella, kun neljäpäiväinen lomaviikonloppu alkoi perjantaina ja lauantaina.
Chonburin maaliikenneosaston päällikkö Kanit Jiamrujikun oli kaupungissa valvomassa lakia, jonka mukaan yli viidensadan pattayalaisen taksinkuljettajan on kytkettävä mittari päälle.
Lipun putoamisen pitäisi olla 40 bahtia kahdelta ensimmäiseltä kilometriltä, ​​mutta viimeaikaiset raportit ovat osoittaneet, että he eivät käytännössä koskaan käytä mittareitaan ja sen sijaan lainaavat omia hintojaan, yleensä noin 200-300 bahtia lyhyellä matkalla.
Viranomaiset ovat kertoneet taksinkuljettajille, että tämä on lopetettava. Taksinkuljettajat ovat kuitenkin sitä mieltä, että kaasun hinnannousun vuoksi minimin pitäisi olla 100 bahtia kahdelta ensimmäiseltä kilometriltä.
Kanit sanoi, että monet turistit olivat kaupungissa neljän päivän lomalla ja he ansaitsevat oikeudenmukaisen kohtelun taksinkuljettajilta.
Tuomio tulee siitä, kuinka tämä ratkaistaan ​​ja onko kyseessä väliaikainen tehoisku vai pitkäaikainen.
SOURCEManager Online
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/