Thaimaan matkailuviranomainen: Pattayan uudelleenkehitys Onnistunut, nyt maailmanluokan perhekohde

Thaimaanlahden itärannikolla, noin 100 kilometrin päässä Bangkokista, Pattaya on yksi Aasian suosituimmista turistinähtävyyksistä, ja se sijoittuu kahdeksanneksi Aasian 20 parhaan kohteen luettelossa kansainvälisten yöpymismatkailijoiden mukaan Mastercardin Asia Pacific Destinationsin mukaan. Hakemisto 2017. Se on myös pahamaineinen Thaimaan seksipääkaupunkina, ei-toivotun epiteetin, jota Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on tehnyt kovasti hälventääkseen.

Ja se on toiminut, tai niin sanoo TAT:n markkinointiviestinnän apulaiskuvernööri Tanes Petsuwan. Puhuessaan matkailualan julkaisulle TTG Asialle kesäkuussa hän ilmoitti: "Pattaya on keksinyt itsensä uudelleen tasokkaille matkailijoille."

Lomakaupungin huonon maineen kerrotaan saaneen alkunsa Vietnamin sodan aikana, kun alueelle sijoitetut amerikkalaiset joukot alkoivat vierailla silloisessa uneliaassa kalastajakylässä, joutuivat niin vieraanvaraisiksi paikallisesta vieraanvaraisuudesta, että he palasivat yhä enemmän. Kun he tekivät niin, R&R-laitoksia syntyi vastaamaan maantieteellisten merkintöjen kaikkiin tarpeisiin, ja Pattaya, jonka tunnemme tänään, syntyi – vuoteen 2012 mennessä miesten määrä oli enemmän kuin naiset kaupungissa, ja lähes kuusi miestä neljää naista kohden. Reuters, TAT.

"TAT varmistaa, että sen markkinointistrategia ja politiikka viedä Thaimaata eteenpäin "laadukkaana kohteena" on astunut oikeaan suuntaan… ja vastustaa voimakkaasti kaikenlaista seksiturismia.

Tilaa
SOURCEThethaiger.com
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/