Pattaya City alkaa testata nopeusmittarikameroita

PATTAYA: – Pattaya on alkanut testata nopeusvalvontakameroita kaupungin kaduilla.

Kaksi kameraa North Roadilla, vastakkaisilla puolilla lähellä Phettrakul Roadin risteystä, ovat nyt toiminnassa. Kamerat ottavat automaattisesti kuvia punaisen valon tai risteyksen läpi ajavien ajoneuvojen rekisterikilpeistä.

Poliisin mukaan kameroista voisi olla hyötyä myös rikoksissa käytettyjen ajoneuvojen rekisterikilpien tallentamisessa.

Jos onnistuu, kamerat voitaisiin asentaa muualle kaupunkiin.

On epäselvää, lähetetäänkö tietojen keräämisen lisäksi todellisia lippuja ja kutsuja ihmisten osoitteisiin tämän testin aikana.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/