Kadonnut henkilö: Tietoja haetaan

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com tai lähetä meille tiedot PM Facebookissa tai Twitterissä

Huolestuneilta perheenjäseniltä yleisölle:

Voivatko kaikki käyttää aikaa lukemiseen ja jakamiseen. Eräs perhe Yhdistyneessä kuningaskunnassa on huolissaan ja hyvin huolissaan isiensä olinpaikasta. Gary Bell, joka on nyt ilmoitettu kadonneeksi, matkusti Thaimaahan neljä viikkoa sitten ja hänen oli tarkoitus olla kotona eilen. Hän ei saapunut kotiin lennolle, eikä kukaan ole kuullut hänestä mitään koko kuukauteen. Ilmeisesti hän ei ollut henkisesti parhaassa paikassa ja perhe on huolissaan, että hänelle on tapahtunut jotain vakavaa! Poliisiin on otettu yhteyttä Britanniassa ja Bangkokissa. Hänen uskotaan olevan edelleen Pattayan alueella.

Jos jollain on lisätietoja, ota yhteyttä niin välitämme tiedot eteenpäin.

Ole hyvä ja jaa, sillä hänen perheensä on huolissaan hänen turvallisuudestaan.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/