Ruotsalainen turisti kuoli Pattayan moottoripyöräonnettomuudessa

Ruotsalainen turisti loukkaantui kuolemaan, kun hänen moottoripyöränsä törmäsi toiseen moottoripyörään Pattayan tiellä varhain keskiviikkona, poliisi kertoi.

Pattayan poliisiasemalle ilmoitettiin onnettomuudesta Jomtien 2 -tiellä Tambon Nong Pluessa Chon Burin Bang Lamungin alueella kello 12.30.

Turisti Tommi Nilson, 38, menehtyi matkalla sairaalaan.

Silminnäkijä, Nattharat Sainuch, 29, kertoi poliisille, että ruotsalainen kiihdytti hänen ohitseen, käänsi oikealle välttääkseen tienvarteen pysäköityä autoa ja törmäsi toiseen moottoripyörään, jolloin hän liukastui tiellä useita metrejä. Ei tiedetä, oliko hän päihtynyt vai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena.

Kukaan muu ei loukkaantunut.

Tilaa
SOURCENation
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/