Järkyttävä päivitys: humalainen thaimaalainen nainen tieraivotapauksessa on tehnyt tämän ENNEN - samassa autossa!

Pattaya:

Raportoimme eilen varhain aamulla tapahtuneesta tieraivotapahtumasta, jossa päihtynyt thaimaalainen nainen tappoi kahvinmyyjän toisella tiellä, pakeni sitten paikalta ja lähti nousemaan taksilla ja viidellä moottoripyörällä toisella tiellä aiheuttaen suuria vahinkoja omalle ajoneuvolleen. Sosiaalinen media on nyt havainnut, että tämä EI ole ensimmäinen kerta, kun hän on aiheuttanut massiivisia omaisuusvahinkoja ja vammoja ja selvinnyt vahingoittumattomana vahingoittaessaan muita.

Hän teki tämän kaiken aiemmin vuonna 2015.

Vuonna 2015 hän ajoi samalla Toyota Altis -rekisterikilvellä 3 กณ (gor nor) 4830. Siinä tapauksessa hän törmäsi Mazdaan ja kaatui.

Hänet nimitettiin silloin Chutikarn Sutjantheukiksi, joka oli tuolloin 38-vuotias.

 

Hän ei loukkaantunut, mutta Pattayan poliisi syytti häntä rattijuopumuksesta ja omaisuusvahingoista. Ei tiedetä, vietiinkö syytteet oikeuteen. Ei myöskään tiedetä, johtaako nykyinen tapaus syytteeseen, kuten sen pitäisi.

Sosiaalinen media ja huolissaan oleva yleisö vaativat toimia tässä tapauksessa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/