Humalassa thaimaalainen tyttö aamulla autoraivossa aiheuttaa tuhoa (Video)

Pattaya-

Näennäisesti päihtynyt thaimaalainen tyttö valkoisessa Toyota Altisssaan Bangkokin levyillä törmäsi taksiin pyyhkiessään noin viisi moottoripyörää varhain aamulla liikenteessä noin kello 8 tiistaiaamuna Central Pattaya Klangissa. On raportoitu, että hän pakeni toista onnettomuutta vähän aikaisemmin toisella tiellä, jossa varhaisten raporttien mukaan hän törmäsi ruokakärryyn ja tappoi kahvimyyjän. Kuten videosta näkyy, tyttö oli erittäin järkyttynyt ja paniikissa.

Lopulta nainen pidätettiin ja vietiin poliisiasemalle.

Annamme lisätietoja, kun saamme ne. Kukaan, hän mukaan lukien, ei loukkaantunut toisessa tapahtumapaikassa. Raportteja ensimmäisestä onnettomuudesta tulee edelleen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/