Pattayan poliisi pidätti yli 60 epäiltyä prostituoitua Beach Roadilla järkyttyneenä heidän löytäessään

Pattaya-

Pattayan poliisi pidätti torstaina yli 60 epäiltyä prostituoitua, jotka hengailevat Beach Roadilla.

Poliisin tiedottajat sanoivat puhdistavansa kaupunkikuvaa ja sanoivat, että turistit ja viranomaiset olivat järkyttyneitä kuullessaan, että Pattayassa, joka on perheystävällinen lomakeskus, oli prostituoituja.

Pidätetyt naiset tuotiin Soi 9:n poliisiasemalle ja heille tehtiin tausta- ja huumetestit. Heille ei annettu sakkoja, mutta heitä varoitettiin etsimään vaihtoehtoista työtä.

Tämän odotetaan jatkuvan viikonloppuna, sillä Pattaya Marathon järjestetään varhain sunnuntaiaamuna ja joka vuosi maratonin aikana poliisi ja viranomaiset yrittävät siivota rannan tapahtumaa varten.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/