Virkamiehet: Luolakompleksi, jossa thaimaalaisista pojista pelastettiin merkittävä turistinähtävyys ja museo

Thaimaa-

Pohjois-Thaimaassa sijaitseva luolakompleksi, jossa 12 poikaa ja heidän jalkapallovalmentajansa olivat loukussa yli kaksi viikkoa, on tarkoitus muuttaa museoksi ja merkittäväksi turistinähtävyykseksi opastetuilla kierroksilla ei-sadekaudella, mukaan lukien kammio, josta pojat löydettiin. luola ei ole tulvinut on kävelykelpoinen, eikä se ole vaikea, mutta pitkä vaellus. Sadekauden aikana paikalla on museo ja tietokeskus, joissa vierailijat voivat tutustua luolaan, pelastukseen ja ottaa valokuvia

Pelastusviranomaiset sanoivat, että museo esittelee operaation etenemistä ja ennustaa, että siitä tulee Thaimaan "suuri vetovoima". On epäselvää, mitkä kustannukset tulevat olemaan. Viranomaisten mukaan tämän odotetaan olevan yksi Thaimaan suurimmista matkailukohteista lähivuosina.

Ainakin kaksi yritystä aikoo myös tehdä elokuvan, joka kertoo pelastuksen tarinan, mukaan lukien Hollywood, joka haluaa tehdä suuren elokuvan.

Kaikki pelastetut ryhmät ovat nyt toipumassa sairaalassa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/