Hollywood tuottaa suuren hittielokuvan Thai Cave pelastaa jalkapallojoukkueen

Tehtävä pelastaa 12 poikaa ja heidän jalkapallovalmentajansa thaimaalaisesta luolasta on saada Hollywood-hoito. Kaksi suurta elokuvastudiota ja yksi riippumaton uskoon perustuva studio ovat ilmoittaneet aikomuksestaan ​​tehdä elokuvia eeppisesta pelastuksesta.

Ei ole yllättävää, että maailmanlaajuisesti massahuomiossa Hollywood pyrkii muuttamaan Thaimaan luolapelastuksen seuraavaksi suureksi hittielokuvaksi. Vaikka tämä tulee olemaan erimielisiä, kuten jopa ohjaajat myöntävät, sen elokuvaksi tekemisessä se todennäköisesti tuottaa valtavia taloudellisia tuloksia studioille.

Pure Flix, riippumaton kristillinen elokuvastudio, suunnittelee myös elokuvan tekemistä, jossa he uskovat Jumalan olevan vastuussa lasten pelastamisesta.

Elokuvat ja tiedotteet ovat parhaillaan esituotannossa, sillä lapset istuvat edelleen sairaalassa toipumassa.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/