Turistivene uppoaa Phuketista, kymmeniä turisteja on kadonnut ja heidän pelätään kuolleen

Sukeltajat etsivät upotetun veneen rungosta Etelä-Thaimaan rannikolla yli 50 matkustajaa, jotka ovat kadonneet torstai-iltapäivän voimakkaan myrskyn jälkeen.

Phoenix PC -sukellusvene joutui vaikeuksiin Phuketin lomasaaren rannikolla, kun myrsky nosti jopa viiden metrin korkeita aaltoja, jotka osuivat alukseen ja saivat sen köliin.
Kaatuneessa aluksessa uskottiin olleen 105 matkustajaa, mukaan lukien 93 turistia, yksi opas ja 11 miehistön jäsentä. Monien uskottiin olevan kiinalaisia ​​turisteja, jotka lomailevat Thaimaan lomakeskuksessa.
Thaimaan laivaston Facebook-sivuille lähetetyissä kuvissa näkyi matkustajia yllään kirkkaan oranssit pelastusliivit puhallettavalla pelastuslautalla.
Poliisi everstiluutnantti Somsak Sophakarn, Phuketin Chalongin maakunnan poliisiaseman apulaispäällikkö, sanoi torstaina, että 48 ihmistä oli pelastettu ja viety rantaan.
Thaimaan laivasto, meripoliisi ja paikalliset kalastajat etsivät jäljellä olevia matkustajia torstai-iltana, mutta keskeyttivät toimintansa myöhään yöllä.
He jatkoivat hakujaan perjantaiaamuna ja lähettivät helikoptereita, kalastusaluksia ja sukeltajia tutkimaan vesiä.
Turistit pelastettiin uppoavalta laivalta.
Kiinan valtion tiedotusvälineet kertoivat perjantaina, että yksi Kiinan kansalainen oli kuollut ja 53 on kateissa. Xinhuan uutistoimiston mukaan 53 kadonneesta ihmisestä 50 on kiinalaisia ​​turisteja Kiinan Songkhlan pääkonsuliin viitaten.
Thaimaan ilmatieteen laitoksen mukaan sääsatelliitit osoittivat lukuisia ukkosmyrskyjä Phuketin rannikolla koko torstaina.
Myös kaksi muuta venettä kaatui torstaina. Xinhuan mukaan kaikki näiden alusten matkustajat on kuitenkin pelastettu.
Phuketin saari, joka tunnetaan rannoistaan ​​ja ylellisistä lomakohteistaan, on yksi Thaimaan suosituimmista matkailukohteista.
Tilaa
SOURCECNN
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/