Pattaya Baht Bus Councilin uusi päällikkö valvoo sääntöjen noudattamista ja tuo uusia sääntöjä, kuten bahtibussien selässä seisomisen kieltämisen

Pattaya-

 

PATTAYA: – Pattaya Baht Bus Co-operatiivin uusi johtaja käynnisti komitean, jonka tehtävänä on tutkia liikennesääntöjä rikkovia kuljettajia.

Sutab Sukuojai esitteli suunnitelmansa ja politiikkansa jäsenille ja Banglamungin piirin virkamiehille 28. kesäkuuta pidetyssä kokouksessa osuuskunnan Pattayan toimistossa.

Uusi puheenjohtaja sanoi auttavansa armeijaa ja poliisia tukahduttamaan kuljettajia, jotka pysäköivät laittomasti, eivät käytä bussipysäkkejä ja poikkeavat määrätyiltä reiteiltä. Baht-bussin kuljettajien, ulkomaalaisten ja turistien suureksi yllätykseksi on myös ilmoitettu, että bahtibussissa tai bahtibussin takana seisominen kielletään. Tätä lakia rikkovilta henkilöiltä voidaan periä jopa 3000 bahtia. On epäselvää, onko sakko kuljettajan vai takapenkillä seisovan vastuulla.

Syynä bahtibussien selässä seisomisen kieltämiseen on todettu, että monet ihmiset ovat vuosien varrella pudonneet, yleensä päihtyneinä, ja loukkaantuneet vakavasti. Myös bahtibussien takaseisomaalueiden poistamista harkitaan. Sanotaan, että tämä kielto astui voimaan välittömästi ja poliisi on alkanut sakottaa selässä seisovia ihmisiä. Pattayan uutiset voivat vahvistaa, että useita kertomuksia turisteista, joita on käsketty maksamaan 3000 bahtin sakko selässä seisomisesta, on tapahtunut.

Baht-bussien liikennöitsijöitä kehotetaan myös olemaan ylikuormittamatta bahtibusseja, etenkään Jomtieniin ja Nakluaan menevän toisen tien pysäkeillä. Lopuksi kuljettajia muistutetaan olemaan veloittamatta ylihintaa turisteilta, jotka eivät tiedä hintaa tai veloittaa enemmän vilkkaassa liikenteessä.

Sutab lupasi, että syyllisiksi todetut henkilöt jäävät ajokieltoon ja heiltä evätään ajokortti toistuvista rikkomuksista.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/