Video: Pattayan poliisi avaa tulen kuorma-autoon, joka ajoi tarkastuspisteeseen kirkkaan päivänvalossa vilkkaalla tiellä

 

WeLovePattayan Facebook-sivulle jaettu klippi näyttää poliisin jahtaavan noutoa jalkaisin, kun se ei ollut pysähtynyt rutiinitarkastuspisteeseen.

Ajoneuvon voidaan sitten nähdä kääntyvän ympäri ja ajavan takaisin vastaantulevaan liikenteeseen tien väärältä puolelta, kun muut autoilijat ja yleisö katsovat yrittäessään välttää poliisia.

Tapaus, jossa poliisi ampui kaksi laukausta yrittäessään irrottaa kuorma-auton renkaat, tapahtui lähellä Esson huoltoasemaa osoitteessa Sukhumvit Pattaya 20 Banglamungin alueella tiistaina.

Kuorma-auto pääsi karkuun ja lähti Sattahipin suuntaan. Poliisi etsii edelleen kuljettajaa.

Raportin mukaan kukaan ei loukkaantunut, mutta jotkut ajoneuvot vaurioituivat, kun pakettiauto kiipesi poliisilta

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCERakastamme Pattayaa
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/