Kadonneet lapset ja valmentaja löydetty, pitkä, vaikea tie heidän saamiseensa alkaa

Thaimaa-

Thaimaan median ja sosiaalisen median syötteissämme laajasti raportoitu kadonnut jalkapallojoukkue, joka on ollut loukussa Tham Luangin luolissa kymmenen päivää lähellä Chiang Raita ja Myanmarin rajaa, on löydetty.

Niiden uskottiin alun perin sijaitsevan Pattaya Beach -kammiossa, joka on nimetty, koska se on yleensä pieni pala kuivaa maata, jossa on paljon vettä, samanlainen kuin Pattayan todellinen ranta. Tämä kammio löydettiin kuitenkin myös veden alta. Englantilaiset luolasukeltajat Richard Stanton, 56, ja John Volanthan, 49, kaksi tunnetuinta luolasukeltajaa koko Englannissa ja eräät maailman parhaista luolasukeltajista päättivät edetä useiden pienempien tunnelien läpi toivoen löytävänsä kuivaa tilaa.

Noin 400 metriä Pattaya Beachin ohitse tämä on kohtaus, jossa he löysivät kapean reunakiven ja kaikki kolmetoista kadonnutta ihmistä, hauraita, nälkäisiä ja väsyneitä, mutta yleisesti ottaen hyvässä kunnossa ja vahvana oltuaan kymmenen päivää loukussa maan alla.

Työ ei kuitenkaan ole vielä läheskään valmis.

Viranomaiset ovat onnistuneet tuomaan paikalle pätevän lääkärin ja lisätukea sen jälkeen, kun brittisukkeltajat löysivät kadonneen ryhmän. Lääkäri on arvioinut kaikkien kolmentoista terveydentilan ja totesi, että lähes kaikki ovat hyvässä kunnossa kymmenen päivää maan alla ilman ruokaa ja mutaista vettä juotavaksi. Kenelläkään ei ole isompia vammoja tai ongelmia. Se tulee kuitenkin olemaan pitkä ja vaikea tie saada joukkue ulos.

Heille on tuotu ruokaa ja elektrolyyttijuomia ja he ovat syöneet ja juoneet normaalisti. Pelot siitä, että he olisivat heikkoja, liikkumattomia ja syömiskyvyttömiä ilman sairaalaapua, olivat onneksi perusteettomia.

Ne ovat juuttuneet pienelle mutaiselle reuna-alueelle, joka on kohotettu tulvineen pääkäytävän yläpuolelle. Kukaan heistä ei osaa uida tai ole aiemmin sukeltanut. Asiantuntijat ja viranomaiset neuvottelevat parhaista tavoista saada heidät ulos luolasta, mutta varoittavat, että saattaa kestää kauan, jopa kuukausia, tyhjentää vesi ennen kuin ne saadaan ulos. Luolaan poraamista lähellä heitä on pidetty mahdollisesti riskialttiina ja vaikeana. Toistaiseksi ilma ja happi on kuitenkin luokiteltu turvallisiksi luolassa, johon he ovat loukussa, ja heille tuodaan luolaan tarvikkeita jopa neljäksi kuukaudeksi, jotta he pysyisivät ravittuina ja terveinä.

Jatkamme päivitysten antamista.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/