Luolan evakuointia on nopeutettava ennustetun voimakkaan sateen vuoksi, lapsia opetetaan sukeltamaan

Bangkok-

Tiistai-iltapäivällä, noin klo 3, sisäministeri Anupong Paojinda totesi, että Tham Luangin luolassa loukkuun jääneet 00 jalkapallojoukkueen jäsentä tuodaan ulos pääsisäänkäynnin kautta mahdollisimman nopeasti rankkasateen sääennusteen vuoksi. Pelastusryhmä pyrkii minimoimaan uimisen ja sukelluksen tason pumppaamalla niin paljon vettä luolasta kuin mahdollista korkeimmilla käytettävissä olevilla käyttö- ja painepumpuilla. Tämän odotetaan tapahtuvan lähipäivinä eikä lähikuukausina, kuten alun perin ilmoitettiin, koska he olivat aidosti huolissaan siitä, että luolan alue, jossa he ovat, voi tulvii myös rankkasateessa.

Anupong totesi, että jotkut maailman parhaista asiantuntijoista, mukaan lukien brittiläiset luolasukeltajat, jotka auttoivat heitä löytämään lähipäivinä, opettavat heitä sukeltamaan ja uimaan. Useat osat edellyttävät joukkueen sukeltamista yksin pitkien ja kapeiden osien läpi, vaikka niitä edeltää ja jälkeen kaksi saattajaa, jotka auttavat tarvittaessa. Hän totesi, että pelastusryhmä, johon kuuluu ulkomaisia ​​luolasukellusasiantuntijoita, on kehittänyt vankan suunnitelman auttaakseen heitä sukeltamaan ja uimaan, mukaan lukien saattajat jokaisessa osassa.

Koko joukkueen on raportoitu olevan hyvässä kunnossa ja terve. Tästä huolimatta heidän silmänsä ovat olleet pimeässä pitkään ja tarvitsevat säätämistä normaaliin valoon. Heille tarjotaan aurinkolasit, kun he ovat alttiina päivänvalolle.

Ennen kuin ulkomaiset sukeltajat ja Thaimaan laivaston hylkeet auttavat tuomaan pojat ulos, heidän täytyy saada voimansa takaisin, mikä vaatii muutaman päivän kiinteää ruokaa ja elektrolyyttejä, Anupong sanoi.

Chiang Rai Prachanukroh -sairaala on järjestänyt osaston, jossa kaikki 13 tiimin jäsentä ja heidän omaisiaan voidaan hoitaa.

Lisätietoja on tulossa, mutta näyttää siltä, ​​​​että he aikovat tuoda ne esiin muutaman päivän sisällä erittäin mahdollisesti vaarallisen operaation avulla, mutta se on paljon parempi kuin enemmän tulvia luolassa.

 

 

 

 

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/