Pelastuspäivitys: Voimakkaat jatkuvat sateet haittaavat edelleen pelastusyritystä, tulvia melkein luolan suulla

Chiang Rai-

Thai Navy Sealsin Facebook-sivulta alkaen torstai-iltapäivällä kello 1 alkaen he joutuivat jälleen väliaikaisesti keskeyttämään pelastusyritykset jatkuvien rankkasateiden vuoksi, jotka, kuten kuva osoittaa, ovat vaarassa tulvii jopa luolan sisäänkäynnin. jalkapallojoukkue ja heidän valmentajansa jäävät loukkuun.

Sääennustajien mukaan sateen pitäisi loppua tänä iltana, mikä antaa hengähdystauon Thaimaan laivaston hylkeille ja ulkomaisille sukeltajille, mukaan lukien juuri saapuneet Yhdysvaltain laivaston hylkeet, jatkaakseen kadonneen ryhmän etsintöä.

Ryhmän uskotaan olevan Pattaya Beach -nimisen luolan osassa ja sen ympärillä, koska se ei koskaan tulvi kokonaan ja jättää jäljelle pienen osan hiekkaa ja kiveä viranomaisten ja kartoituksen tehneen brittiläisen luolatetkeilijän Vern Unsworthin mukaan. ja tutki luolaa kokonaan ja asuu Chiang Raissa. Hän ja muut luolajärjestelmästä kokeneet henkilöt väittävät, että tämä alue ei sen korkeuden vuoksi tulvi. Katastrofien palauttamisen asiantuntijat ovat saapuneet myös Yhdysvalloista ja neuvottelevat Thaimaan viranomaisten kanssa mahdollisesta poraamisesta vuorelle päästäkseen Pattaya Beachille ja lähellä oleviin kammioihin.

Tämä on nyt kuudes päivä, jolloin tiimi on juuttunut luolakompleksiin, ja huolimatta yli 20 korkeapainevesipumpusta, jotka on otettu käyttöön vedenpinnan alentamiseksi, jatkuvat jatkuvat rankkasateet haittaavat edistymistä.

Annamme päivityksiä

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/