27. kesäkuuta 2018 päivitys: Nuorten jalkapallojoukkue on edelleen loukussa tulvivassa luolassa, ei löydy

Vuoren poraamisesta on tulossa mahdollisuus, ja tiimi on nyt ollut loukussa luolissa neljä päivää ilman tarvikkeita.

Chiang Rai-

Tultuaan neljänä päivänä tusina 11–16-vuotiasta thaimaalaista teini-ikäistä ja heidän 25-vuotias valmentajansa ovat jääneet loukkuun suureen Tham Luang-nimiseen luolajärjestelmään Myanmarin rajalla sen jälkeen, kun he saapuivat lauantaina harjoituksen jälkeen ja rankkasateet tulvivat luolia. sisällä ollessaan.

Viimeisen 24 tunnin aikana viranomaiset ovat tuoneet sisään vedenalaisia ​​droneja ja robottiajoneuvoja yrittääkseen kiertää luolia, jotka ulottuvat useiden kilometrien mittaan ja koostuvat useista luolista, käytävistä ja alueista, joista osa on tulvinut ja osa ei. Thaimaan laivaston Underwater Assault Force, heidän versionsa Navy Sealsistä, joka on saanut koulutuksen Yhdysvaltain armeijalta, ovat johtaneet ryhmän epätoivoisia etsintöjä.

Vesipumput on tuotu ja pystytetty, ja ne ovat onnistuneet tyhjentämään vettä suunnilleen ensimmäiseltä kilometriltä luolasta. Viranomaisten mukaan tämä on kriittistä laivaston sukeltajille, jotta he voivat päästä syvemmälle tulvimattomille luolille, joissa ryhmän uskotaan edelleen olevan elossa, mutta neljän päivän jälkeen aika on nopeasti loppumassa. Syy tähän on kriittinen, koska näkyvyys mudasta ja roskista on nolla, ja luolan koko rajoittaa aikaa, jonka sukeltajat voivat turvallisesti sukeltaa. Sukeltajat ovat päässeet tähän mennessä noin 4 km:iin ja toivottavasti laajenevat tänään 5-6 km:iin. Joukkueesta ei ole vieläkään näkynyt merkkejä henkilökohtaisesti, mutta kenkiä, kädenjälkiä ja jalanjälkiä on löydetty, jotka osoittavat selvästi, että joukkue onnistui pääsemään syvemmälle kompleksiin tulvan aikana pysyen sateiden edellä.

Tham Luangin luolajärjestelmä on kansallispuistossa ja on turistinähtävyys, mutta se on suljettu joka vuosi sadekauden aikana toukokuusta lokakuuhun. Kyltit ja varoitukset kiinnitettiin sisäänkäynnille, jossa joukkueiden polkupyörät ja varusteet ovat edelleen hylättynä neljän päivän jälkeen.

Joukkueen vanhemmat ja perheet odottavat edelleen luolan ulkopuolella, toivoen ihmettä, rukoilevat ja suorittavat useita rituaaleja, jotka toivottavasti tuovat heille onnea heidän uskontonsa mukaisesti.  Sukulaiset suorittivat tänään kolmatta päivää peräkkäin aamurituaalin, jossa he huusivat kadonneita. He soittivat rumpuja ja gongeja ja kaksi sukulaista pitivät kalaverkkoja symbolisena tapana kalastaa kadonneita henkiä luolasta.

Armeija on myös sallinut ulkomaisten vapaaehtoisten, mukaan lukien Chiang Maissa paikallisesti asuvien tunnettujen spelunkereiden, auttamaan, koska heillä on laaja kokemus luolan kartoittamisesta ja tutkimisesta. Puiston virkailijat ovat todenneet, että tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun ihmiset ovat jääneet loukkuun luolassa tulvien aikana ja aiemmin he ovat onnistuneet pakenemaan vesien laskeutuessa.

Annamme lisäpäivityksen myöhemmin tänään, kun tiimit jatkavat liikkumistaan. Etsintäryhmät löysivät vuorelta kaksi kuilua viimeisen XNUMX tunnin aikana, mutta lyhyestä toivonpilkusta huolimatta ne eivät anna täydellistä pääsyä kompleksiin. Sotilasviranomaiset ovat harkinneet myös vuoren poraamista, mutta aika alkaa olla nopeasti loppumassa.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/