Australian kansallinen Travis Crow, jota kuulusteltiin 28-vuotiaan thaimaalaisen naisen kaatumisesta, sanoo, että pieni riita sai hänet hyppäämään

Pattaya-

Australian kansallinen Travis Crow, 39, Melbournessa, pidätettiin ja kuulusteli Thaimaan viranomaisten tyttöystävänsä kuolemasta. Wilawal Poolsukserm, 28. Hän putosi neljännen kerroksen vuokrahuoneesta Mint Mansion -kerrostalosta Bin Lambungin alueella noin kello 2.15 maanantaiaamuna, kuten aiemmin raportoimme.

Olemme nyt saaneet yksityiskohtia hänen haastattelunsa tuloksista ja annetuista lausunnoista sekä lisää heidän tilanteestaan.

Paikalla otetuissa videoissa näkyy, kuinka ensihoitajat yrittivät elvyttää naista, kun tämä makasi kadulla, kun shortseihin ja t-paitaan pukeutunut valkoinen mies polvistui hänen viereensä itkien ja pitäen häntä kädestä.

Ms Poolsukserm, joka poliisin mukaan työskenteli baarissa lomakylän punaisten lyhtyjen alueella, kuoli sen jälkeen, kun hänet vietiin Pattaya Memorial Hospital -sairaalaan.

Tutkintaupseeri Jiraya Thongchoy kertoi lehdistölle, että herra Crow vaikutti järkyttyneeltä kaksi vuotta kestäneen tyttöystävänsä kuolemasta ja hänet vapautettiin kuulustelun jälkeen.

Rouva Poolsuksermin ruumis oli myös luovutettu sukulaisille hänen kotimaakuntansa Udon Thanissa haudattavaksi huolimatta siitä, että tutkimukset jatkuivat. Crow'n arvellaan maksaneen 20,000 XNUMX bahtia hautajaisista.

Hän kertoi poliisille vierailevansa Thaimaassa kaksi tai kolme kertaa vuodessa enintään kuukauden ajan viettämään aikaa tyttöystävänsä kanssa, ja hänen kuoliniltanaan he olivat juoneet baareissa ympäri turistikaupunkia.

Pariskunta palasi huoneeseensa noin kello 1.30 ja joutui hänen kuvailemansa alaikäiseksi humalassa riitelemään ennen kuin hän meni suihkuun ja käski tyttöystäväänsä mennä nukkumaan.
Hän kertoi löytäneensä rouva Poolsuksermin seisovan parvekkeella ja kun hän pyysi häntä tulemaan sisään, hän hyppäsi, luutnantti Thongchoy sanoi.

Myöhään tiistaina järkyttynyt herra Crow kertoi Australian lehdistölle puhelinhaastattelussa, että hänen kuolemaansa edeltänyt kiista "ei ollut vakavampi kuin se, mitä muilla pariskunnilla on" ja että hän oli järkyttynyt naisen kuolemasta.

"Olen juuri palannut huoneeseen, jossa menetin tyttöni. Olen täällä lomalla, mutta tulen tänne melko usein tapaamaan tyttöystävääni, hän sanoi.

Vaikka Mr. Crow vapautettiin, hän pysyy Pattayassa, kun taas viranomaiset jatkavat hänen kuolemansa ja mahdollisen lisäkamerakuvauksen tutkimista. Paikallinen poliisi sanoo, että herra Crow on ollut erittäin yhteistyökykyinen.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/