Thaimaalainen nainen kaatui kuoliaaksi asunnosta, australialainen poikaystävä pidätettiin

Pattaya-

Wilawal Poolsukserm28-vuotias kaatui kuoliaaksi Min Mansionin viidennestä kerroksesta Tambon Nong Pluessa noin kello 2 varhain maanantaiaamuna.

Hän selvisi kaatumisesta, mutta menehtyi vammoihinsa matkalla sairaalaan pelastajien ja lääkäreiden parhaista yrityksistä huolimatta.

Moottoripyörätaksin kuljettaja, jonka nimeä ei julkistettu, kertoi nähneensä tämän kaatuvan kuoliaaksi ja kutsui välittömästi apua.

Tilannetta mutkistaa se, että poliisin saapuessa paikalle hänen australialainen poikaystävänsä, jonka nimi on salattu jatkotutkimuksia varten, piteli häntä kädestä ja itki.

Hän ei ole vielä antanut lausuntoa lehdistölle tai poliisille, mutta alustavien kuulustelujen jälkeen poliisi on päättänyt pidättää hänet selvittääkseen, kuinka hän tarkalleen kaatui.

Annamme lisätietoja sitä mukaa kun saamme niitä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/