Klo 10. Päivitys: Jalkapallojoukkue edelleen loukussa tulvivassa luolassa, etsintä keskeytetty nousevien vesien vuoksi, uskotaan edelleen elossa

Chiang Rai-

Päivitys klo 10 maanantaina 20. kesäkuuta.

Joistakin varhaisista raporteista huolimatta Chiang Raissa lähellä Myanmarin rajaa sijaitsevaan luolajärjestelmään loukkuun jäänyt jalkapallojoukkuetta ei ole vieläkään saatu pelastettua.

Noin tunti sitten, noin klo 9 Thaimaan aikaa, viranomaiset soittivat vetäytyä tilapäisesti pois uittuaan jopa 00 km:n syvyyteen tulvineen luolakompleksin sisällä sateen ja nousevien vesien sekä rajoitetun näkyvyyden vuoksi. Perheenjäsenet ja kasvava yleisö ja median läsnäolo pysyvät leiriytyneenä luolan sisäänkäynnin ulkopuolella toivoen positiivisia uutisia.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston eliitti Navy Seal Diving -yksikkö, joka sijaitsee Chon Burissa lähellä Pattayaa ja joka on saanut koulutusta US Navy Sealsiltä Cobra Goldin aikana vuosittain, on tällä hetkellä ensisijainen pelastusoperaatioryhmä, ja heidät kutsuttiin paikalle aiemmin maanantaina sen jälkeen, kun viranomaiset Chiang Rai ei päässyt luolaan omilla resursseillaan.

11-15-vuotiaiden poikien uskotaan saapuneen Tham Luang Nang Non -luolaan Chiang Rain maakunnassa 25-vuotiaan valmentajansa kanssa myöhään lauantai-iltapäivällä. Eräs äiti kertoi, että hänen poikansa ei palannut jalkapalloharjoituksista sinä päivänä, mikä johti etsintään. Heidän valmentajansa, 25-vuotias, oli heidän kanssaan. Kaikkiaan 12 opiskelijan uskotaan jääneen loukkuun.

Underwater Demolition Assault Unit -yksikön päällikkö kapteeni Anant Surawan sanoi, että pimeys ja vedenkorkeus aiheuttavat riskejä operaatiolle. Kaikki käskettiin palaamaan kartoittamaan seuraavat liikkeet, hän lisäsi. Paikalliset ja metsänvartijat sanoivat, että pystysuorat kuilut mahdollistavat myös sisäänkäynnin kompleksiin ja että siellä oli muita etäisiä ja vaikeita sisäänkäyntejä, mutta tiimit tarkastelevat niitä sisääntulopaikan löytämiseksi.

Merivoimien tiimi toteaa, että heidän löytämiensä todisteiden, mukaan lukien reput ja tulviviin luoliin hylätyt tavarat, perusteella opiskelijat jatkoivat matkaansa syvemmälle luolakompleksiin ja uskovat vahvasti olevansa edelleen elossa ja suuntasivat alueelle, joka ei voi tulvii veden alla. Metsänvartijoiden mukaan luolan taso, mutta se on noin 8 kilometriä ja erittäin vaikeasti tavoitettavissa. He ovat lähettäneet tarvikkeita vedenpitävissä pakkauksissa, joissa on makeaa vettä ja ruokaa luolakompleksin läpi toivoen, että ne saavuttaisivat ennustetun kuivan osan, kun virta kulkee siihen osaan.

Me Pattaya Newsissa toivomme positiivisia uutisia.

 

 

 

 

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/