Predator lähtee ajelulle Xenomorph-luurankopyörällään Thaimaassa (Video)

Thaimaa-

Toisena päivänä Thaimaassa autoilijat ja päivittäiset työmatkalaiset järkyttyivät tällä viikolla, kun Predator vihollistensa jäännöksistä valmistetun Xenomorph-moottoripyörän kanssa lähti iltapäivällä yli tunnin ajan Thaimaan vilkkailla teillä.

Huolimatta siitä, että monet ohikulkijat ja autoilijat ottivat valokuvia ja kiinnittivät pyöräilijään paljon huomiota, hän pysyi rauhallisena, todennäköisesti matkalla tuhotakseen seuraavan uhrinsa. Ei tiedetä, miksi hän ei muuttunut näkymättömäksi ja päätti sen sijaan ajaa julkisesti.

(Ei kieli poskessa, uusi saalistajaelokuva ilmestyy myöhemmin tänä syksynä, ja moottoripyörillä ajavat saalistajat ovat olleet osa kampanjaa Thaimaassa muistuttaakseen ihmisiä siitä, että se on tulossa. Pidä silmällä lähelläsi ajavaa Predatoria hyvin pian.)

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/