Pattayan laukkujen myyjä uhkaa ampua tinkiviä turisteja, pidätetty

Pattayan poliisi pidätti tiistai-iltana myyjän, jonka väitettiin uhkaavan kiinalaisia ​​turisteja, kun nämä kieltäytyivät ostamasta hänen laukkujaan.

Pattayan turistipoliisi ja Pattayan poliisiaseman poliisit pidättivät Somchai Kraiphanin, 43, rantatiellä Na Kluan rannalta klo 9.

Aiemmin, tiistaina klo 11.30, matkaopas, jonka Facebook-identiteetti on Wicha Tham, julkaisi 1.46 minuutin videoleikkeen, jossa Somchai huusi vihaisesti kiinalaisille turisteille.

Videossa Somchai uhkasi ampua turisteja, koska he eivät ostaneet krokotiilinnahkalaukkujaan, kun he olivat pyytäneet alennuksia.

Wicha sanoi viestissä toivovansa Pol-kenraalimajuri Surachet Hakpalin, Tourist Police Bureaun apulaiskomissaarin näkevän viestin ja ryhtyvän toimiin.

Poll everstiluutnantti Piyapong Ensarn, Tourist Police Division 4:n alaosaston 2 tarkastaja, sanoi Surachet näkevän videon ja määräsi pidätyksen.

Pidätyksensä jälkeen Somchai ilmoitti olevansa pahoillaan tekostaan. Hän sanoi, että hänen tapauksensa pitäisi muistuttaa muita myyjiä kärsivällisyydestä. On epäselvää, joutuuko hänen maksamaan sakkoja vai sakkoja uhkauksista, jotka antavat Pattayalle huonon maineen.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/