Ulkomaalaisten ja thaimaalaisten hakkaama humalainen mies Pook Bar 2:ssa Soi Buakhaow'lla

Pattaya-

Yksityiskohdat tästä ovat niukkoja, mutta toinen asiakas ja henkilökunnan jäsenet hakkasivat miestä, joka oli erittäin, hyvin päihtynyt ja jota poliisi ei tunnistanut Soi Buakhaow'ssa sijaitsevassa The Pook Bar Ladyboy -baarissa.

26-vuotias Nakarin Chan Kaew puhui lehdistölle ja poliisille ja kuvaili tapausta seuraavasti. He kertoivat, että uhri, jonka uskottiin olevan britti, horjui hyvin päihtyneessä tilassa kaupan edessä ja pystyi käytännössä tuskin kävelemään ärsyttävänä ja koskettaen tuntemattomia. Henkilökunta tarjosi hänelle ruokaa ja pullon vettä saadakseen hänet poistumaan, koska hän ei tilannut mitään ja estänyt sisäänkäyntiä. Hän horjui baarissa kieltäytyen lähtemästä ja alkoi häiritä toista asiakasta ja tyttöpoikaa, jonka kanssa hän oli. Toinen asiakas käski hänen eksyä ei niin hyviin termeihin ja he jatkoivat väittelyä. Kumpikaan osapuoli ei tuntenut toisiaan aiemmin.

Tässä vaiheessa yksi miehistä, on epäselvää, kuka löi toista pullolla. Henkilökunnan mukaan humalainen mies hyökkäsi asiakkaan kanssa ladyboyn kimppuun. Taistelu kärjistyi sitten niin, että siihen osallistuivat henkilökuntaa ja muita suojelijoita. Se päättyi siihen, että alun perin ongelman aiheuttanut humalainen mies löi useita kertoja pulloilla päähän ja jätti verisen sotkun lattialle biljardipöydän viereen. Henkilökunta väittää, että se oli toinen asiakas, joka teki suurimman osan lyömisestä ja että humalainen mies oli yllyttäjä. He myös korostivat, että hän ei ollut asiakas, koska hän kieltäytyi tilaamasta mitään.

Toisen mysteeriasiakkaan kerrottiin paenneen ennen poliisin ja lääkäreiden saapumista. Toisessa raportissa kerrotaan, että mies riiteli vain ladyboysin kanssa ja päätyi tappelemaan heidän kanssaan.

Tuntematon mies vietiin sairaalaan, ja raittiina poliisi katsoo CCTV:tä ja puhuu hänelle. Mies oli poliisin mukaan niin humalassa, ettei pystynyt puhumaan ja kävelemään tuskin.

Selvitämme asian ja annamme lisätietoja sitä mukaa, kun saamme niitä.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/