Pattayan poliisi ratsastaa Pump Up -yökerhoon, pidätti 19 ihmistä huumeiden väärinkäytöstä

Poliisi teki ratsian suosittuun pubiin Pattayassa varhain lauantaina, koska se oli auki laillisten aikojen ulkopuolella, ja pidätti 19 ihmistä väitetystä huumeiden väärinkäytöstä.

Pattayan poliisiaseman poliisi ja Tourist Police Division 2 tekivät ratsian Pump UP Pattaya -pubiin klo 3 saatuaan valituksia naapuruston asukkailta, että se rikkoi klo 2 sulkemisaikasääntöä.

Kun poliisi saapui paikalle, he havaitsivat, että noin 50 asiakasta oli edelleen juomassa ja tanssimassa. 7 naisella ja XNUMX miehellä oli positiivinen huumetesti. Heidät pidätettiin lisätarkastuksia varten ennen kuin heidät lähetettiin pakolliseen kuntoutukseen.

Poliisi löysi myös pienen määrän ketamiinia viidestä vetoketjullisesta pussista ja seitsemästä ekstaasipilleristä.

Pubin johtaja Thanakrit Pattanapibul, 26, pidätettiin viihdepaikkojen sulkemisaikasäännön rikkomisesta ja siitä, että hän salli huumeiden väärinkäytön tapahtumapaikalla hänen vahtiessaan.

Poliisi ehdottaa myöhemmin sisäministeriölle pubin sulkemista.

Tilaa
SOURCENation
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/